Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Műanyag hegesztés képes leírás - Hegesztés.tlap.hu
részletek »

Műanyag hegesztés - Hegesztés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hegesztes.tlap.hu » Műanyag hegesztés
Keresés
Találatok száma - 7 db
 Plasztikszerviz 3000 Bt. -Műanyag hegesztés

Plasztikszerviz 3000 Bt. -Műanyag hegesztés

Cégünk, a Plasztikszerviz 3000 Bt. 1996 óta foglalkozik műanyaghegesztéssel, valamint műanyagipari termékek gyártásával és javításával, egyedi igények szerint is. Termékeink legyártása akár a helyszínen is megtörténhet. Tekintse meg szolgáltatásainkat! Technológiáink: forrólevegős-, extrúziós-, tompa-, tokos-, ultrahangfrekvenciás-hegesztés, valamint poliészter műgyanták alkalmazása. Fő tevékenységünk a hőre lágyuló -, hőre keményedő -, poliészter műanyagok javítása. műanyag tartályok, például bortartályok, illetve egyedi műanyag tárgyak gyártása. Célunk, a jól ismert kreatív magyar szellem átültetése a gyakorlatba. Készséggel várjuk érdeklődőket, elérhetőségeink bármelyikén.

Borsodi&Borsody

Borsodi&Borsody

Önálló, családi vállalkozásunk Magyarországon már 20 éve működik. Jelenlegi célunk, vállalkozásunk Ausztria egyes területeire való kiterjesztése, így főként Bécs és annak közvetlen vonzáskörzetében, illetve Burgenland tartománnyal kiegészítve szeretnénk tevékenységünket folytatni.

Dunagáz Zrt.

Dunagáz Zrt.

A Dunagáz Zrt. 1990-ben mint Kft. alakult. Alapító tagjai az akkori gázszolgáltató vállalatok és néhány magánszemély volt. 1996-ban átalakultunk Rt-vé, majd 2006-ban Zrt-vé. Fő tevékenységünk a felnőttképzés. Évente 150-200 különféle tanfolyamot szervezünk 3.500-4000 fő részvételével. Tanfolyamaink elsősorban energetikai - ezen belül a gázipari - képzések, továbbképzések, melyeket elsősorban székhelyünkön Dorogon szervezünk, de kellőszámú jelentkező - minimum 10 fő - esetén és a technikai háttér biztosítása mellett az ország bármely területén kihelyezett formában is megszervezzük.

Kögáz Kanizsa Épszer Kft.

Kögáz Kanizsa Épszer Kft.

Cégünk, a Kögáz Kanizsa Épszer Regionális Építő és Szerelő Kft. 1997. július 15-én alakult, elődje a Kögáz Rt. Dél-zalai Üzemigazgatóság Építési Üzemegysége. A társaság - figyelembe véve a jogelődök tevékenységét is - 30 éves tapasztalattal rendelkezik a gázvezetékek építése, szerelése területén. A Kögáz Kanizsa Épszer Kft. elsősorban közműhálózatok (víz, gáz, csatorna, telefon) kiépítésével, szerelésével foglalkozik. A fentieken felül tevékenységi körünkhöz: mélyépítőipar építési szakipar építési és épületgépészeti szerelőipar

Mű-Heg  Bt.

Mű-Heg Bt.

Mű-Heg Keresekedelmi és szolgáltató Bt. A műanyaghegesztés 2004-ben formálódott céggé, megalapítva a Mű-Heg Bt.-t, ami láthatóan a műanyaghegesztés szóból ered. A szervezet egy mikro vállalkozás és családi alapokra épül. Korábbi autó szerelés és szervizelési tapasztalatok hozták felszínre az autóipar egyik területét a műanyagjavítást. Kezdetben csupán a hegesztésre fókuszált a cég, de már egy év után látszódott, hogy a XI. kerületi karosszéria lakatosok nem képesek a kisebb sérüléseket, lökhárító töréseket és kisebb karabolókból származó sérüléseket ellátni.

Szigethi Műanyag

Szigethi Műanyag

Vállalkozásunk műanyag és üvegszálas alkatrészek javításával és készítésével foglalkozik. Elsősorban gépjárművek alkatrészeit de más háztartási és ipari műanyagalkatrész javítását is vállaljuk. Egyedi ötleteket is megvalósítunk. A hibás, sérült karosszériaelemeket le és felszereljük, igény esetén azokat le is festjük. A javítás felmérését és az árkalkulációt ingyen végezzük!

Ventil - Épületgépészeti Kft.

Ventil - Épületgépészeti Kft.

A szakemberek régóta tudják, hogy a minőségi szerszám jelentősen megkönnyíti a munkavégzést. Ma már sokan az otthoni barkácsoláshoz is szívesebben használnak profi szerszámokat. Vállalkozásunk a Ventil - Épületgépészeti Kft. több mint 10 éve foglalkozik minőségi kéziszerszámok és szerszámgépek forgalmazásával. Ezen belül két neves szerszámgyártónak a REMS-nek és a Rothenberger-nek partnerei vagyunk, immár 16 esztendeje. Szakképzett munkatársakkal és valódi raktárkészlettel várjuk Önt a budapesti, XIII. kerületi üzletünkben.

Tuti menü