Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hegesztés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Hegesztés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: hegesztes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 145 db
 Plasztikszerviz 3000 Bt. -Műanyag hegesztés

Plasztikszerviz 3000 Bt. -Műanyag hegesztés

Cégünk, a Plasztikszerviz 3000 Bt. 1996 óta foglalkozik műanyaghegesztéssel, valamint műanyagipari termékek gyártásával és javításával, egyedi igények szerint is. Termékeink legyártása akár a helyszínen is megtörténhet. Tekintse meg szolgáltatásainkat! Technológiáink: forrólevegős-, extrúziós-, tompa-, tokos-, ultrahangfrekvenciás-hegesztés, valamint poliészter műgyanták alkalmazása. Fő tevékenységünk a hőre lágyuló -, hőre keményedő -, poliészter műanyagok javítása. műanyag tartályok, például bortartályok, illetve egyedi műanyag tárgyak gyártása. Célunk, a jól ismert kreatív magyar szellem átültetése a gyakorlatba. Készséggel várjuk érdeklődőket, elérhetőségeink bármelyikén.

3P Kft.

3P Kft.

Napjainkban egyre nagyobb igény van a rozsdamentes kötőelemekre. A 3P Kft a hazai kötőelemgyártó üzemek közül elsőként kezdte el gyártani az A2-es, valamint az A4-es kötőelemeket.Várjuk megrendeléseiket a magas szintű gyártási technológiával, folyamatos minőségi kontroll mellett gyártott, a legkorszerűbb rozsdamentes és saválló anyagokból készült termékeinkre is, melyeket akár a nemzetközi szabvány szerint, akár a vevő igénye alapján kialakított rajz szerint is elkészítünk.

Ádám és Ádám Kft - Nyíregyháza

Ádám és Ádám Kft - Nyíregyháza

Hegesztőgépek, hegesztőanyagok, hegesztőpajzsok, kiegészítők és alkatrészek forgalmazása. Hibás berendezések szervizelése. Fronius, Solter, Parweld, BLM, Kasamas, Speedglas, Optrel, Otos márkájú termékek képviselete és forgalmazása cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. termékeink nagy részét megvásárolhatják webáruházunkban is, melyet elérhetnek weblapunkról, de közvetlenül is a shop.adam-adam.hu címen. Cégünk 1989-től folyamatosan működik ugyanazon a telephelyen régi és új vásárlóink nagy megelégedésére.

Adu

Adu

A több mint tizenöt éve alapított intézményünk a Lifelong Learning, az egész életen át tartó tanulás gondolat szellemében minden korosztálynak kínál a munkaerőpiacon értékes képzési lehetőséget.

Air Liquide Kft.

Air Liquide Kft.

Az Air Liquide Csoport a világ vezető vállalata az ipari, egészségügyi és környezetvédelmi gázok, valamint a kapcsolódó szolgáltatások területén. A világ 75 országban, 42 300 alkalmazottal van jelen. Alaptermékei, az oxigén, nitrogén, argon, hidrogén és más gázok gyártása és forgalmazása mellett az Air Liquide magas színvonalú műszaki megoldásokat kínál ügyfelei számára.

Alfaweld Kft.

Alfaweld Kft.

Hegesztéstechnikai gépek, AWI, AC-DC, TIG, MIG, MMA, plazmavágó, multifunkciós hegesztőgépek és tartozékok minden, ami a hegesztéshez szükséges webáruházunkban kapható. Ponthegesztők, horpadáskihúzó gépek, karosszéria fényezés javításához hegesztőgépek és kiegészítők is kaphatok. Szén-dioxid, Acetilén, Corgon, Nitrogén, Oxigén palackok is kaphatok és a helyszínen több méretben töltött palack cserére is van lehetőség. Országos házhoz szállítás akár 2 munkanapon belül. Lehetőség van üzletünkben személyes átvételre is ahol szakképzett kollégák segítségével ki tudja próbálni a választott gépet és hegesztéssel kapcsolatos tanácsadásra is van lehetőség.

Anyagtudmány

Anyagtudmány

Tanszékünk 1889-ben történt alapítása óta műveli az anyagtudományt és anyagtechnológiát. Az anyagok és technológiák bővülése miatt tevékenységünk mára a fémes és kerámia anyagokra specializálódott.

Auria M Kft.

Auria M Kft.

Cégünk 2004. évben szerződést kötött a Bonal Technologies Inc. Detroit (amerikai) céggel fémek, hegesztett fémszerkezetek, fémöntő szerszámok, műanyag fröccsöntő szerszámok és szerszám elemek Meta-Lax, vibrációs feszültség-mentesítését végző berendezés és a cég által szabadalmaztatott Meta-Lax technológia Kelet,- és Közép európai forgalmazására és az amerikai cég európai képviseletére.

B&K Kft.

B&K Kft.

Köszöntöm Önt a B∓ Kft. honlapján. Oldalainkat olvasva betekintést nyerhet Cégünk történetébe, tevékenységébe, megismerheti célkitűzéseinket, tájékozódhat termékeinkről, szolgáltatásainkról. Remélem, hogy Ön, mint Cégünk jelenlegi vagy jövőbeni partnere, látogatása során meggyőződhet arról, hogy kölcsönös előnyök alapján együttműködésre kész, korrekt üzleti partnerei akarunk maradni és lenni minden megrendelőnknek és beszállítónknak.

Hirdetés
Bim Kft.

Bim Kft.

A Bim Kft. 1990-ben alakult, főleg csavarrugók gyártását tervezve. A későbbiek során igény mutatkozott nyomásszabályozó rugók, tányérrugók, laposrugók, lemezrugók előállítására is, ezért az igényeknek megfelelően bővítettük termékskálánkat. Termékeinket csak a legszigorúbb minőségellenőrzés után adtuk át tisztelt megrendelőinknek, így megalapozott kifogás a gyártmányainkkal kapcsolatban soha nem merült fel. A termékeink minőségének biztosítása érdekében csak I.osztályú a BIM Kft. által tételesen bevizsgált alapanyagot használunk fel. Minőségellenőrző műszereink a magasszintű elvárásoknak is megfelelnek.Termékskálánkat folyamatosan bővitjük.

BLM hegesztőgépek

BLM hegesztőgépek

Cégünk igyekezett helytálló és hiánytalan adatokat közölni a weblapján. Nem vállal azonban felelősséget vagy garanciát a weblapon szereplő információk aktualitásával, helytállóságával és hiánytalanságával kapcsolatban.

Bmax

Bmax

Termékeink önálló fejlesztésű hegesztőgépek, kompakt barkács igényektől az ipari hegesztőgépeken át a sűrített levegős plazmavágókig a hegesztéstechnika széles területén használhatóak. Vevőink igényei alapján, a műszaki lehetőségek kihasználásával a konstrukcióinkat folyamatosan modernizáljuk.

Bmax Kft.

Bmax Kft.

Termékeink önálló fejlesztésű hegesztőgépek, kompakt barkács igényektől az ipari hegesztőgépeken át a sűrített levegős plazmavágókig a hegesztéstechnika széles területén használhatóak. Vevőink igényei alapján, a műszaki lehetőségek kihasználásával a konstrukcióinkat folyamatosan modernizáljuk. Cégünk rendelkezik a gyártáshoz szükséges berendezésekkel, gyártóeszközökkel, egyedi szerszámokkal. Beszállító partnereink többségével évek óta kialakult kölcsönösen korrekt kapcsolatban állunk, ezáltal tudjuk biztosítani a folyamatos jó minőségű gyártást, szállítást és szervizelést.

Borsodi Fémmű Kft.

Borsodi Fémmű Kft.

A Borsodi Fémmű Kft-t 1997-ben alapították és 2001 augusztusától működik a jelenlegi formájában. A dinamikusan működő mikro vállalkozás 2002 elejére jelentős fejlődésnek indult és elérte jelenlegi formáját. -t 1997-ben alapították és 2001 augusztusától működik a jelenlegi formájában. A dinamikusan működő mikro vállalkozás 2002 elejére jelentős fejlődésnek indult és elérte jelenlegi formáját.

Borsodi Műhely Kft.

Borsodi Műhely Kft.

Köszöntjük Önt abból az alkalomból, hogy felkereste megújult honlapunkat. Az oldalakon megtalálható információk közreadásával szeretnénk megismertetni Önt szolgáltatásainkkal, lehetőségeinkkel, eredményeinkkel. Legfontosabb célkitűzésünk, hogy a Borsodi név a legkiválóbb minőséget és megbízhatóságot és folyamatos fejlődést jelentse partnereink számára, mint ahogy azt szlogenünk is hirdeti:

Borsodi&Borsody

Borsodi&Borsody

Önálló, családi vállalkozásunk Magyarországon már 20 éve működik. Jelenlegi célunk, vállalkozásunk Ausztria egyes területeire való kiterjesztése, így főként Bécs és annak közvetlen vonzáskörzetében, illetve Burgenland tartománnyal kiegészítve szeretnénk tevékenységünket folytatni.

Böhler Acél

Böhler Acél

A Böhler Edelstahl GmbH nemesacélból készült termékekre specializálódott, kiváltképpen rúdacélra és alakos darabokra, melyeknél a felhasználó-specifikus megoldásokra összpontosítják figyelmüket. Gyorsacél, szerszámacél és különleges alapanyagok gyártása folyik, mint például magas hőmérsékletnek ellenálló, melegszilárd, korrózióálló alapanyagok specifikus tulajdonságokkal.

Tuti menü