Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hőkezelés képes leírás - Hegesztés.tlap.hu
részletek »

Hőkezelés - Hegesztés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hegesztes.tlap.hu » Hőkezelés
Keresés
Találatok száma - 16 db
3P Kft.

3P Kft.

Napjainkban egyre nagyobb igény van a rozsdamentes kötőelemekre. A 3P Kft a hazai kötőelemgyártó üzemek közül elsőként kezdte el gyártani az A2-es, valamint az A4-es kötőelemeket.Várjuk megrendeléseiket a magas szintű gyártási technológiával, folyamatos minőségi kontroll mellett gyártott, a legkorszerűbb rozsdamentes és saválló anyagokból készült termékeinkre is, melyeket akár a nemzetközi szabvány szerint, akár a vevő igénye alapján kialakított rajz szerint is elkészítünk.

Bim Kft.

Bim Kft.

A Bim Kft. 1990-ben alakult, főleg csavarrugók gyártását tervezve. A későbbiek során igény mutatkozott nyomásszabályozó rugók, tányérrugók, laposrugók, lemezrugók előállítására is, ezért az igényeknek megfelelően bővítettük termékskálánkat. Termékeinket csak a legszigorúbb minőségellenőrzés után adtuk át tisztelt megrendelőinknek, így megalapozott kifogás a gyártmányainkkal kapcsolatban soha nem merült fel. A termékeink minőségének biztosítása érdekében csak I.osztályú a BIM Kft. által tételesen bevizsgált alapanyagot használunk fel. Minőségellenőrző műszereink a magasszintű elvárásoknak is megfelelnek.Termékskálánkat folyamatosan bővitjük.

Borsodi Fémmű Kft.

Borsodi Fémmű Kft.

A Borsodi Fémmű Kft-t 1997-ben alapították és 2001 augusztusától működik a jelenlegi formájában. A dinamikusan működő mikro vállalkozás 2002 elejére jelentős fejlődésnek indult és elérte jelenlegi formáját. -t 1997-ben alapították és 2001 augusztusától működik a jelenlegi formájában. A dinamikusan működő mikro vállalkozás 2002 elejére jelentős fejlődésnek indult és elérte jelenlegi formáját.

Borsodi Műhely Kft.

Borsodi Műhely Kft.

Köszöntjük Önt abból az alkalomból, hogy felkereste megújult honlapunkat. Az oldalakon megtalálható információk közreadásával szeretnénk megismertetni Önt szolgáltatásainkkal, lehetőségeinkkel, eredményeinkkel. Legfontosabb célkitűzésünk, hogy a Borsodi név a legkiválóbb minőséget és megbízhatóságot és folyamatos fejlődést jelentse partnereink számára, mint ahogy azt szlogenünk is hirdeti:

Böhler Acél

Böhler Acél

A Böhler Edelstahl GmbH nemesacélból készült termékekre specializálódott, kiváltképpen rúdacélra és alakos darabokra, melyeknél a felhasználó-specifikus megoldásokra összpontosítják figyelmüket. Gyorsacél, szerszámacél és különleges alapanyagok gyártása folyik, mint például magas hőmérsékletnek ellenálló, melegszilárd, korrózióálló alapanyagok specifikus tulajdonságokkal.

Csavar- és Húzottárú Zrt.

Csavar- és Húzottárú Zrt.

Cégünk jelenlegi formájában 1989. decemberétől működik. Dolgozóinak létszáma 451 fő, éves termelési értéke meghaladja a 3000 MFt-ot. Részvénytársaságunk éves termelési kapacitása 40 ezer tonna. Termelési értékünk közel 40%-át exportáljuk. Cégünk alapjait az akkori diósgyőri kohászat területén 1883-ban beindított vasúti kötőelemgyártás jelentette.

Csepeli Szerszámedző Kft.

Csepeli Szerszámedző Kft.

A Csepeli Szerszámedző Kft. hőkezelő szakmai tevékenységét illetően több évtizedes múltra tekint vissza. Műszaki kultúrájának gyökere a csepeli gyártelep kialakulásával és működésével együtt jött létre. A Csepel Művek Szerszámgépgyár hőkezelő üzemeként működött.

Diósgyőri Öntöde Kft.

Diósgyőri Öntöde Kft.

A Diósgyőri Öntöde Kft (3540 Miskolc, Vasgyári u. 43.) értesíti tisztelt hitelezőit, hogy a társaság csődeljárást elrendelték - a végzés közzétételének napja, mely az eljárás kezdő időpontja is: 2010. június 24. A Cstv. 12. §. (1) bek.-re történő hivatkozással felhívjuk a T. Hitelezőt, hogy a 10. §. (2) bek. f./ pontjában meghatározott határidőn belül követeléseiket jelentsék be az azt megalapozó okiratok csatolásával az adósnak és a vagyonfelügyelőnek - a követelés 1 %-át, de legalább 5,000.- Ft-ot, illetve legfeljebb 100,000.- Ft-ot nyilvántartásba-vételi díjként a vagyonfelügyelő pénzforgalmi számlájára történő befizetéssel. A határidő elmulasztása esetén a követelés nyilvántartásba vételére nem kerül sor.

Dunaferr Zrt.

Dunaferr Zrt.

A Dunaferr Fejlesztő és Karbantartó Korlátolt Felelősségű Társaság (2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3.) 2007. június 30-i hatállyal beolvadt a DUNAFERR Dunai Vasmű Zártkörűen Működő Részvénytársaságba. A beolvadt társaság tevékenységét a Dunaferr Zrt. szervezetén belül Gyártó Egység néven tovább folytatja.

Hirdetés
Htv Maros Hőkezelő Kft

Htv Maros Hőkezelő Kft

Cégünk üzleti filozófiája és célja, hogy ügyfelei teljes hőkezeléssel kapcsolatos igényeit az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal elérhető áron, a lehető legrövidebb időn belül kiszolgálja.

Kőolajvezetéképítő Zrt.

Kőolajvezetéképítő Zrt.

KVV kőolajvezetéképítő zrt. A Kőolajvezetéképítő Zrt. ( KVV ) 1954-es megalapítása óta a gáz- és olajipar meghatározó csővezetéképítő és csőszerelő valamint csőkészítmény gyártó vállalkozásává nőtte ki magát Magyarországon.

Mmg Csoport

Mmg Csoport

MMG csoport 1965 óta foglalkozik mechanikus és elektromechanikus termékek gyártásával Szekszárdon. A gyár a város északi részén található, nem messze az új Duna-hídtól. 1973-ban egy kooperációs együttműködéssel kezdődött el a folyadéktöltésű hőmérséklet-szabályozók, korlátozók gyártása, amely meghatározta gyárunk fő profilját.

Rekard

Rekard

A Rekard cégcsoport elődvállalatát 1950-ben állami cégként alapították mezőgazdasági gépek javítására és mezőgépipari alkatrészek gyártására. A vállalkozás több szervezeti és névváltozást követően 2002. márciustól Rekard cégcsoportként működik.

Rtinternational Kft.

Rtinternational Kft.

Cégünk működését évtizedekkel ezelőtt Olaszországban kezdte. Magyarországra 2001-ben helyezte át tevékenységét, ami a kezdeti időszakban elsősorban a földáram-védelemhez használt toroidtranszformátor gyártását jelentette. A specifikus vevői igényeknek megfelelve, tevékenységünket folyamatosan bővítjük, így ma már szolgáltatásaink köre is kiterjedt.

Technokov Kft.

Technokov Kft.

A Technokov Kft. több mint száz éves múltra visszatekintő ipari tevékenységet folytat Budapesten. A cég elődje az 1873-ban alapított MÁVAG (Magyar Királyi Államvasutak Gépgyára), amely 1987-ig Magyarország egyik legnagyobb gépipari vállalata volt. A nagy múltú gyár lemezsajtoló üzeméből alakult meg 1991-ben a Technokov Kovácsoló és Lemezsajtoló Kft. A tradicionális gyártási kultúrát követve, folyamatos innovációs tevékenység révén a vállalkozás a tartályfenekek piacán jelenleg Európa egyik meghatározó szereplője.

Vákum Hőkezelő Kft.

Vákum Hőkezelő Kft.

Társaságunk acél és egyéb fém alkatrészek hőkezelésével (nemesítés, lágyítás, feszültségcsökkentés, normalizálás, stb) és kérgesítésével ( cementálás, nitridálás ) foglalkozik. Ma már 18 modern hőkezelő berendezéssel rendelkezik, melyek segítségével a hőkezelési feladatok széles spektrumát tudjuk megoldani. Munkánkat a mai kornak megfelelő termelésirányítási rendszer és ISO 9001 szabvány szerint auditált minőségbiztosítási rendszer segíti. Kollégáink több évtizedes tapasztalata áll a rendelkezésükre, hogy Önök biztosak lehessenek abban, hogy együttműködésünk sikeres lesz.

Tuti menü