Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hegesztőgép gyártás képes leírás - Hegesztés.tlap.hu
részletek »

Hegesztőgép gyártás - Hegesztés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hegesztes.tlap.hu » Hegesztőgép gyártás
Keresés
Találatok száma - 16 db
B&K Kft.

B&K Kft.

Köszöntöm Önt a B∓ Kft. honlapján. Oldalainkat olvasva betekintést nyerhet Cégünk történetébe, tevékenységébe, megismerheti célkitűzéseinket, tájékozódhat termékeinkről, szolgáltatásainkról. Remélem, hogy Ön, mint Cégünk jelenlegi vagy jövőbeni partnere, látogatása során meggyőződhet arról, hogy kölcsönös előnyök alapján együttműködésre kész, korrekt üzleti partnerei akarunk maradni és lenni minden megrendelőnknek és beszállítónknak.

Eg-Logic Bt.

Eg-Logic Bt.

Az Alu.Reklam.hu az Eg-logic égisze alatt kezdte meg működését. Kezdetben csak kiegészítő tevékenységként foglalkoztunk reklám berendezések tervezésével, telepítésével és szervizelésével. Mára a gyártást is mi végezzük, saját jól felszerelt műhelyünkben. Az Alu.Reklám ezzel egy időben önálló üzletággá nőtte ki magát.

Elektro-Mig Kft.

Elektro-Mig Kft.

Szolgáltatásaink Szervíz: Cégünk vállalja régi típusú hegesztőgépek javítását. Felújítás: Cégünk vállalja régi típusú hegesztőgépek például: HEGA, SCH, BHKV, KND, TRACONIK teljeskörű felújítását.

Európai Uniós Tudakozó Kft.

Európai Uniós Tudakozó Kft.

Egy új üzleti partner, egy új beszállító kiválasztása minden cég életében döntő pillanat. Illetve, olyan feladat, amire sosem jut elegendő idő. Pedig az idő jelentős tényező egy ilyen döntésnél: elengedhetetlen a megfelelő, pontos adatok, céginformációk összegyűjtéséhez, ezek áttekintéséhez.

Hegesztés És Kreativitás Bt.

Hegesztés És Kreativitás Bt.

A Hegesztés És Kreativitás Bt. a 2000-es évben alakult családi magánvállalkozásként. Az elhivatottságnak, valamint a szakmai felkészültségnek köszönhetően az évek során számtalan felbecsülhetetlen értékű partneri kapcsolatra tettünk szert az ország különböző pontjairól származó ügyfeleink révén.

Hundeola Stahl Kft.

Hundeola Stahl Kft.

A Hundeola Stahl Kft. 1996 júniusában alakult meg. Az ügyvezető igazgató, Gáspárek Kázmér hosszú évek tapasztalatával irányítja a cég termelését. Tervezői, fejlesztői és kivitelezői tapasztalatokkal rendelkező szakemberek által alapított, dinamikusan fejlődő vállalkozás.

Ipla Bau Kft

Ipla Bau Kft

A változatos paletta kialakulása első sorban az esztergomi Ipari Parkban működő cégek igényeinek kielégítésése érdekében történt, azok minőségi elvárásainak megfelelően. Az évek során a munkák igényességének növekedése maga után vonta a cég gépparkjának folyamatos bővítését, az alkalmazottak létszámának növelését, illetve megfelelő képzettséggel és gyakorlattal rendelkező tervezők bevonását az egyre bonyolultabb és változatosabb termékek tervezési és kivitelezési munkáiba, így 2007-ben a cég Ipla Bau Kft-vé alakult.

Kukoricza Elektronika Kft.

Kukoricza Elektronika Kft.

A cég alapvetően ipari elektronikával foglalkozik. Tervezünk, gyártunk és szervizelünk hegesztőgépeket, ipari akkumulátortöltőket, napelemes rendszereket, villamos hajtásokat és más villamos berendezéseket. Saját tervezésű KUKO-120A, KUKO-150A, KUKO-160A KUKO-200A, és KO-180-ALU nevű inverteres hegesztőgépeket gyártjuk és forgalmazzuk, amelyek műszaki kivitelezését, könnyű kezelhetőségét, a megbízható és gyors szerviz szolgáltatást tekintve, felveszik a versenyt más versenytársaikkal a piacon.

Magnet Tartálygyártó Kft.

Magnet Tartálygyártó Kft.

Vállalatunkat 1992-ben alapította egy német - magyar befektetői csoport. A társaság tevékenységi köre: nyomástartó berendezések, tároló tartályok, valamint fémszerkezetek gyártása. Kezdetben csak a német piacra szállítottunk, azonban 1995-től fokozatosan megkezdtük a hazai előírásoknak megfelelő nyomástartó berendezések gyártását is. 1997-től folyamatosan vezetjük be az új európai előírásokat, és így jelen tudunk lenni az Európai Unió piacán.

Hirdetés
Mate-Co Kft.

Mate-Co Kft.

Cégünk jelenleg is 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozásként működik, amely Erdőkertesi székhelyű, tevékenységi területe az egész országra kiterjed. Szakmai tapasztalatunk, felkészültségünk lehetővé teszi, hogy tevékenységi körünk felölelje a szakma teljes szélességét, így folyamatosan foglalkozunk új berendezések, alkatrészek gyártásával, mellette bármilyen típusú hegesztő berendezés vagy fémmegmunkáló gépek javításával, felújításával, karbantartásával, forgalmazásával is foglalkozunk.

Pozitív céglista

Pozitív céglista

Örömmel tájékoztatom, hogy Magyarországon elsőként kínál a Pozitív Céglista Kft. olyan nyilvántartó szolgáltatást ügyfelei számára, melynek adatbázisában kizárólag olyan cégek szerepelnek, amelyek ellen nincs folyamatban csőd-, felszámolási vagy végelszámolási eljárás.

Somogyi Kft.

Somogyi Kft.

A Somogyi Kft. 1999-ben Szegeden alakult. Többségi tulajdonosa és ügyvezetője Somogyi Attila. Alapító tagja és tulajdonosa volt a Budapesti Svéd Csapágy Kft.-nek, több mint tíz évig volt Csongrád és Békés megye SKF szerződött partneri hálózatának vezetője.

Sotox Kft.

Sotox Kft.

11. éves tapasztalattal mögöttünk kezdtük meg saját fejlesztésű inverteres hegesztőgépek és plazmavágók gyártását. Célunk a modern digitális vezérléssel elért nagyon jó hegesztési tulajdonságok mellett az egyszerű kezelhetőség megtartása. Gépeinket kifejezetten ipari munkaterületeken, csarnokokban végzett feladatokra fejlesztettük és különleges kialakításának köszönhetően a fémpor és nedvességgel szembeni ellenálló-képessége egyedülálló a piacon.

Trakis-Hetra Kft.

Trakis-Hetra Kft.

A Trakis-Hetra Kft 1991. január 01-én jogutódlással jött létre. Jogelődjét az 1951-es bejegyzésű TRAKIS Szövetkezet alapította kereskedelmi és szerviz tevékenységre. Ebből következően az átalakulás csak a cég formáját, illetve tulajdonosi körét értintette. A fő profil továbbra is az elmúlt több mint ötven évben már jól bevált termékekből tevődik össze, mint transzformátorok, hegesztőgépek, ipari röntgenberendezések, valamint ezek tartozékai és alkatrészei.

Transzformátorok és hegesztőgépek

Transzformátorok és hegesztőgépek

A vállalkozás gyárt száraztranszformátorokat (ami nem olajszigetelésű, az mind száraztranszformátor ) és fojtótekercseket egy-, és háromfázisú kivitelben 40 VA teljesítménytől 630 kVA teljesítményig az ipar számos területére, különböző felhasználásra. Technológiai táptranszformátorok olyan gépek és berendezések üzemeltetésére, melyek működtető feszültsége a magyar szabványos hálózat feszültségétől eltér. Ezek zömmel háromfázisú transzformátorok 40 kVA - 630 kVA teljesítményhatárok között, pl különböző magyarországi Japán beruházások, - Biatorbágy, Mór, Székesfehérvár, Dunaújváros, Újhartyán, Kecskemét, több nem jut eszembe - gépeinek és berendezéseinek üzemeltetésére.

Weld-Impex Kft.

Weld-Impex Kft.

A Weld-Impex Termelő és Kereskedelmi Kft. 1993-ban alakult Karcag város iparának több mint 40 éves múltra visszatekintő szellemi és technikai bázisának tapasztalatait felhasználva. A társaság célja olyan magas minőségi és műszaki színvonalú hegesztés- és vágástechnológia gyártása és értékesítése, ami a folyamatos fejlesztés révén a változó piaci igényeket kielégíti. A vállalkozás közel 60 főt foglalkoztat. Exportárbevételünk az Ausztráliában, Új-Zélandon, Taiwanon, Angliában, Németországban, Hollandiában, Izraelben, Franciaországban és Finnországban történő értékesítésből meghaladja a 400 millió forintot.

Tuti menü