Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hegesztőgép forgalmazók képes leírás: Kerl - Weldtechnic [2. oldal]
részletek »

Hegesztőgép forgalmazók: Kerl - Weldtechnic [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hegesztes.tlap.hu » Hegesztőgép forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 27 db
Kerl Hungária Kft.

Kerl Hungária Kft.

Társaságunk 100%-ban magyar tulajdonú kis vállalkozás. Közel 10 éves a szerszámpiacon eltöltött tapasztalat alapján 2004-ben alakult, majd 2011. évvégén átalakult. Jelenleg a partnereink döntő többsége ipari felhasználó, akik kiváló minőségű gyártóeszközöket igényelnek

Kozma Kft.

Kozma Kft.

A Kozma Kft. Magyarország egyik legsikeresebb szerszámokat árusító web áruházát üzemelteti. Hatalmas választékunkból biztosan ön is megtalálja azt a szerszámot, amit keres. Cégünknek nagyon fontos vásárlóink elégedettsége, ezért kizárólag minőségi termékeket forgalmazunk. Kínálatunkban megtalálhatóak hegesztőgépek, áramfejlesztők, szivattyúk, fúró- és marógépek, köszörűgépek, fémipari gépek, káros anyag elszívók, gyémánt magfúró gépek és rengeteg egyéb szerszám. További információkért termékeinkről látogasson el web áruházunkba, ahol részletes leírást talál minden szerszámunkról! Kérdéseivel hívja ügyfélszolgálati telefonszámunkat, kollégáink készséggel segítenek önnek!

Kranom Bt.

Kranom Bt.

Minden a Kranom Bt. által vállalt JÓTÁLLÁS 1 év garanciát tartalmaz, de a vevő kérésére +1 év lehet igényelni, vételár +4% felárért. A jótállás értelmében a Kranom Bt egyedüli feladata a hibás termékek javítása, cseréje ill. azok vételárának visszatérítése. A garancia nem vonatkozik olyan hibákra, károkra vagy sérülésekre, amelyek helytelen, nem rendeltetésszerű használatból következnek Hegesztőberendezések berendezések garanciális és garancián túli javítása, hegesztőkocsi, csiszolóanyagok, munkavédelem.

Lorch hegesztőgépek - Német technológia

Lorch hegesztőgépek - Német technológia

Itt születik a hatékonyság. Ha megkérdeznének egy hegesztőgépet, hol születne meg szívesen, azt válaszolná: Auenwaldban. Ugyanis egy LORCH berendezésben a tapasztalat benne van. 50 éve fejlesztünk és készítünk nagyértékű hegesztőberendezéseket, melyek a piac legjobbjaihoz tartoznak. Hegesztő berendezéseink előállítása Auenwaldban, a világ egyik legmodernebb üzemében folyik, Stuttgart közelében, mely az egyik legjelentősebb Hightech központ Németországban, Európában és az egész világon. Itt nemcsak rendkívül exkluzív autók, hanem kiemelkedően produktív, minőség- és hatékonyságnövelő hegesztő berendezések is születnek. Feltalálói szellemmel, nagy adag becsvággyal és sok-sok munkával újra és újra sikerül mind jobbá tenni készülékeinket. Olyan kimagaslóvá, hogy elnyertük a Német Szövetségi Gazdasági és Technológiai Minisztérium innovációs díját.

Omicron inverteres hegesztők

Omicron inverteres hegesztők

Az Omicron márkájú inverterek nagy múltú Cseh hegesztőgép gyártónál készülnek alapvetően kisipari és ipari felhasználásra. A gyártás Csehországban, ellenőrzött körülmények között zajlik. Az Omicron hegesztő inverterek mindegyike alkalmas védőgázas AWI és MMA hegesztéshez. Minden Omicron hegesztőinverterre 2 év teljes körű garanciát vállalunk, folyamatos szervizháttérrel. Meghibásodás esetén a készüléket dijmentesen szállitja be illetve házhoz a szerviz. Minden Omicron invertert ingyenesen szállítunk házhoz, raktárról azonnal.

Solter

Solter

Magyarország összes megyéjében INGYENES géptesztelési lehetőséget biztosítunk, előre egyeztetett időpontban az Ön által kiválasztott helyszínen! Segítünk eligazodni a technikai kérdésekben, és kiválasztani az Ön számára megfelelő gépet, gépparkot a kívánt technológiai feladatok elvégzéséhez. Számunkra nem létezik lehetetlen feladat!

Szerszámház

Szerszámház

Folyamatosan termékismertetőket tartunk mintadarabok bemutatásával. Egyes hegesztéstechnikai termékekre díjmentes próbalehetőséget biztosítunk. Egyedi igények szerinti gyors szerszám beszállítást vállalunk, akár díjmentes házhozszállítással is az Önök kényelmét szolgáljuk.

Szikra

Szikra

A pongyola címből is kitalálhatták, de ha mégsem akkor jelzem, akik akadémiai értekezést várnak a Mig-Mag hegesztés világújdonságairól itt most be is fejezhetik az olvasást, nem lesz erről szó. Akik itt maradtak, azokat viszont szívből üdvözlöm újabb, műkedvelőknek szóló írásommal!

Weldstart kft.

Weldstart kft.

A Weldstart Kft Esab, minőségi hegesztő-és vágógépek forgalmazásával, szervizelésével, üzembe helyezésével és felülviszgálatával foglalkozik a hegesztőanyagok, hegesztési kellékek-felszerelések kis-és nagykereskedelme mellett. Az ESAB-ról A bevont hegesztőelektróda 1904-es feltalálása utáni logikus lépésként Oscar Kjellberg megalapította az ESAB-ot. Azóta a vállalat folyamatosan javította a meglévő módszereket és anyagokat. Az ESAB ugyanakkor új módszereket is kifejlesztett, hogy meg tudjon felelni a technológiai fejlődés által támasztott kihívásoknak.

Hirdetés
Weldtechnic

Weldtechnic

Sokéves tapasztalattal és kiemelkedő hegesztéstechnikai ismerettel rendelkezünk! A hegesztőgépket, plazmavágókat megtekintheti és kipróbálhatja! Ha a hegesztőgépekkel kapcsolatos vagy egyéb hegesztéstechnikai kérdése lenne, vagy nem találja az Önnek megfelelő hegesztőberendezést vegye fel velünk a kapcsolatot szívesen állunk rendelkezésére!

Tuti menü