Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hegesztőgázok képes leírás - Hegesztés.tlap.hu
részletek »

Hegesztőgázok - Hegesztés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hegesztes.tlap.hu » Hegesztőgázok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Air Liquide Kft.

Air Liquide Kft.

Az Air Liquide Csoport a világ vezető vállalata az ipari, egészségügyi és környezetvédelmi gázok, valamint a kapcsolódó szolgáltatások területén. A világ 75 országban, 42 300 alkalmazottal van jelen. Alaptermékei, az oxigén, nitrogén, argon, hidrogén és más gázok gyártása és forgalmazása mellett az Air Liquide magas színvonalú műszaki megoldásokat kínál ügyfelei számára.

Dunagáz Zrt.

Dunagáz Zrt.

A Dunagáz Zrt. 1990-ben mint Kft. alakult. Alapító tagjai az akkori gázszolgáltató vállalatok és néhány magánszemély volt. 1996-ban átalakultunk Rt-vé, majd 2006-ban Zrt-vé. Fő tevékenységünk a felnőttképzés. Évente 150-200 különféle tanfolyamot szervezünk 3.500-4000 fő részvételével. Tanfolyamaink elsősorban energetikai - ezen belül a gázipari - képzések, továbbképzések, melyeket elsősorban székhelyünkön Dorogon szervezünk, de kellőszámú jelentkező - minimum 10 fő - esetén és a technikai háttér biztosítása mellett az ország bármely területén kihelyezett formában is megszervezzük.

Froweld Kft.

Froweld Kft.

A Froweld Hegesztéstechnikai és Kereskedelmi Kft. a Fronius hegesztőgép, valamint a MicroStep CNC vágóberendezés gyártó kizárólagos magyarországi képviselője. Manapság sok menedzser és vezető divatos kifejezése a 'küldetés'. Inkább úgy fogalmaznék, hogy fontos számunkra a hazai gyártók és termelők ellátása, a legújabb technológiával a hegesztés és a vágás területén.

Linde Gáz Magyarország Zrt.

Linde Gáz Magyarország Zrt.

A Linde Gáz Magyarország Zrt. 1992-ben alakult meg répcelaki székhellyel. Jelenleg öt telephellyel rendelkezik: Répcelakon, Budapesten, Dunaújvárosban, Kazincbarcikán és Miskolcon. . A Linde Gáz Magyarország Zrt. több, mint 36 milliárdos forgalmával, valamint több mint 500 alkalmazottal Magyarország legnagyobb műszaki gázokat előállító és forgalmazó vállalata. Az öt telephelyen gyártott ipari gáztermékek terítését országszerte 150 lerakat végzi.

Messer Hungarogáz Kft.

Messer Hungarogáz Kft.

Az aktuális történések, gazdasági és társadalmi változások hatással vannak egy vállalat stratégiai területeire, ez alól a Humán Erőforrás sem kivétel. Egy olyan vállalatnál, mint a Messer, mindez megmutatkozik a cég üzleti stratégiájában is, amely új kihívások elé állítja a modern személyzeti részleget. Ilyen például az aktuális folyamatok bevezetése, fejlesztése, és továbbmutató támogatása a személyzeti munka minden területén, személyre szabott karriertervezési és juttatási rendszer kidolgozása, akárcsak az innovatív személyzeti koncepciók kifejlesztése.

Tuti menü