Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hegesztőanyag forgalmazók képes leírás - Hegesztés.tlap.hu
részletek »

Hegesztőanyag forgalmazók - Hegesztés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hegesztes.tlap.hu » Hegesztőanyag forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 18 db
Bmax

Bmax

Termékeink önálló fejlesztésű hegesztőgépek, kompakt barkács igényektől az ipari hegesztőgépeken át a sűrített levegős plazmavágókig a hegesztéstechnika széles területén használhatóak. Vevőink igényei alapján, a műszaki lehetőségek kihasználásával a konstrukcióinkat folyamatosan modernizáljuk.

Bmax Kft.

Bmax Kft.

Termékeink önálló fejlesztésű hegesztőgépek, kompakt barkács igényektől az ipari hegesztőgépeken át a sűrített levegős plazmavágókig a hegesztéstechnika széles területén használhatóak. Vevőink igényei alapján, a műszaki lehetőségek kihasználásával a konstrukcióinkat folyamatosan modernizáljuk. Cégünk rendelkezik a gyártáshoz szükséges berendezésekkel, gyártóeszközökkel, egyedi szerszámokkal. Beszállító partnereink többségével évek óta kialakult kölcsönösen korrekt kapcsolatban állunk, ezáltal tudjuk biztosítani a folyamatos jó minőségű gyártást, szállítást és szervizelést.

Centrotool

Centrotool

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak: Camping termék Csiszoló- és vágószerszám Elektromos kéziszerszám Forgácsoló szerszám Forrasztás technika Hegesztés technika Kéziszerszám Kötőelemek Kerti és mezőgazdasági szerszám Méréstechnika Munkavédelem Rögzítés technika Szerelő és kenőanyagok Szerviztechnika.

Corweld Kft.

Corweld Kft.

A Corweld Kft-t 1991-ben alapította a Budapesti Műszaki Egyetem néhány oktatója és kutatója. Az alaptevékenységet a kezdetektől az egyetemi munka folytatása jelentette, nevezetesen a kutatás-fejlesztés, szakértői tevékenység az alkalmazott anyagtudomány területén. Konkrétan elsősorban az erősen ötvözött (korrózió- és/vagy hőálló acélok, a nikkelötvözetek, a titán, a tantál és általában a Cra's kategóriába tartozó fémek és fémötvözetek adott célra történő optimális kiválasztása (ár/érték arány, várható élettartam figyelembe vételével), valamint az ipari felhasználás során fellépő károsodások analízise.

Güde webshop

Güde webshop

Cégünk magas minőségű GÜDE típusú nagy teljesítményű gépi eszközök hivatalos márkaképviselete és eladás szervizre szakosodott webáruháza. Rengetek fajta termék (barkács, hegesztő technika, takarító gépek, kerttechnika, építőipari gépek stb.) megtalálható kínálatukban, kedvező árakon. Mindegyik termékünkhöz rengetek, kedvezményes áron juthat kiegészítő termékekhez is. Kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek, így bár,milyen kérdésére szívesen válaszolnak. Vásárlóinknak ingyenes kiszállítással kedveskedünk.

H-Weld Holdig Kft.

H-Weld Holdig Kft.

A H-Weld Holding hegesztéstechnikai cégcsoport kezdetben az Isaf által gyártott védőgázas hegesztőhuzalok forgalmazására specializálódott, majd a nemzetközi cégcsoport struktúra átalakulása után, az Isaf Air Liquide Welding (ALW) márkanév portfólióba tagolódásával az Alw teljes magyarországi termékpalettájával foglalkozik, melyet az Oerlikon brand foglal össze.

Hegesztőgép termékek árai

Hegesztőgép termékek árai

Tisztelt Szerkesztő! Ezúton küldöm Önnek újonnan induló portálunk linkjét, melynek célja, hogy megkönnyítse azon internetezők dolgát, akik nem tudják, hogy milyen hegesztőgépre lenne szükségük. A weboldal segítségével könnyen kiválaszthatják, és megrendelhetik a számukra megfelelő terméket. A különböző gépek, kiegészítők között néha nehéz eligazodni, de oldalunk ebben is segít Önnek.Mottónk: Hegesztőgépet vagy hozzá való kelléket szeretne vásárolni? Tökéletes helyen jár! Keresőnk segítségével könnyen megtalálhatja az igényeinek megfelelő terméket, ráadásul kedvező áron!

Hegesztőközpont

Hegesztőközpont

A hegeszteskozpont.com hegesztőanyagok, hegesztőgépek, hegesztőasztalok, leszorítók, illetve egyéb hegesztéshez szükséges kiegészítőket forgalmazó webshop. Márkák amiket megtalálhat a weboldalon: - EPS System (hegesztőgépek) - Esab (hegesztőgépek, hegesztőanyagok, hegesztőpajzsok, stb.) - Frónius (hegesztőgépek) - Demmeler (hegesztőasztalok, leszorítók, szerszámok, készletek) Folyamatosan frissülő terméklista. Használaton kívüli hegesztéstechnikai eszközöket és feleslegessé vált hegesztőanyagokat felvásárolnak!

Hegesztőruházat

Hegesztőruházat

ünk fő profilja : - munkavédelmi ruházatok,védőfelszerelések, védőeszközök, tűzvédelmi eszközök gyártása,forgalmazása. - logó(gépi) hímzés, póló nyomtatás - reklám, üzlet és autódekorációk készítése - munkabiztonsági foglakozás-egészségügyi és tűzvédelmi jelzések elsősegélynyújtó táblák, utánvilágító jelek, érintésvédelmi táblák, KRESZ-táblák, valamint különböző piktogramok, feliratok gyártása és forgalmazása. A vállalkozás nyomdai háttérrel rendelkezik, így igazán sürgős megrendeléseket is teljesíteni tudunk. Továbbá lehetőségünk van egyedi táblák kivitelezésére is. - tűzvédelmi, szabályzatok kidolgozása. Tűzriadó terv, tűzvédelmi osztálybasorolás, tűzterhelés számítás készítése - kockázatértékelések, munkavédelmi szabályzatok készítése - tűzvédelmi szakvizsgáztatások végrehajtása. - tűzvédelmi érintésvédelmi és villámvédelmi felülvizsgálatok végrehajtása, kivitelezése - tűzoltó készülékek, tűzcsapok,tűzivíz medencék felülvizsgálata, karbantartása.

Hirdetés
Intern Kft.

Intern Kft.

Az Intern Kft.-t 1994-ben 100%-os magántőkével alapítottuk. Az akkori létszám mindössze 10 fő volt. Kezdeti tevékenységünk törött, kopott gépalkatrészek speciális javítóhegesztésére, felújítására terjedt ki. Időközben a tevékenységi területünk jelentősen bővült, ma az ország egész területén és Németországban dolgozunk különböző gyárak, üzemek felújítási, nagyjavítási és építési munkáin. Jelenlegi programunkhoz éppúgy hozzátartozik a vegyipari technológiai szerelés, az acélszerkezet-gyártás, az oktatás, mint a kereskedelem, mely döntően a hegesztőanyagokat, hegesztőgépeket, munkavédelmi eszközöket foglalja magában.

Interweld Kft.

Interweld Kft.

Társaságunk immár több mint 20 éve jelen van a magyar piacon. Tevékenységünk a speciális, magasan ötvözött hegesztőanyagok kereskedelmén túl, a hegesztéstechnikában használatos valamennyi hozaganyagra kiterjed, az ötvözetlen acéloktól, a legmagasabb minőségi követelményeket is kielégítő ötvözetekig.

Kovintrade Hungary Kft.

Kovintrade Hungary Kft.

A Kovintrade Hungary Kft. magyarországi leányvállalata a Kovintrade d.d. Celje anyavállalatnak, melynek még további 12 országban van leányvállalata. Vállalatunk a Szlovén kohászati üzemek és gépgyárak képviseletét hivatott biztosítani Magyarországon.

Rechnen Hegesztőház Kft.

Rechnen Hegesztőház Kft.

A Rechnen Hegesztőház Általános Szolgáltató Kft.-t 1991 -ben magánszemélyek alapították hegesztéshez kapcsolódó kereskedelmi tevékenység és műszaki feladatok megoldására. Tevékenységében a kereskedelmi rész a meghatározó, de egyre nagyobb mértékben fordul elő hegesztéssel összefüggő problémák megoldása. A Társaság ügyvezető tulajdonosa - Dr. Bodorkós Gellért - okleveles gépész, hegesztő szakmérnök, Ewe diplomás - 20 évig dolgozott a Gt hegesztéstechnikai kutatócsoportjában, a miskolci csoport vezető kutatójaként. Fő témaköre volt a nagy teljesítményű felrakóhegesztések fejlesztése, amely magában foglalta az általa kidolgozott porbeles szalagelektródát, annak ipari alkalmazását.

Sárgaréz rúdak

Sárgaréz rúdak

Az Ms58 Brass-field Kft. 2011 óta forgalmaz színesfém, főként réz, azon belül is sárgaréz félgyártmányokat. Kiterjedt partnerkapcsolatainknak köszönhetően kedvező áron kínáljuk vevőink számára a standard méretű vagy egyedi igények alapján gyártott réz termékeket. A legtöbb nálunk kapható sárgaréz rúd Németországból származik, de szintén szoros viszonyt tartunk fenn több, Európa más országaiban tevékenykedő gyártóval is. Nemcsak eladással, hanem professzionális szaktanácsadással is foglalkozunk.

Szakály 2000 Kft.

Szakály 2000 Kft.

A Szakály 2000 Kft 1995-ben családi vállalkozásként indult. Akkor még házunknál lévő raktárból szolgáltuk ki vevőinket. Nem sokkal később új telephelyet vásároltunk, melyet a dinamikus fejlődésnek köszönhetően hamar sikerült kibővíteni egy újabb raktárcsarnok megvételével, így már közel 1000 m2 alapterületen tudtunk raktározni.

voestalpine High Performance Metals Hungary Kft.

voestalpine High Performance Metals Hungary Kft.

A voestalpine Böhler Welding több mint 100 éves tapasztalatával a világ legfontosabb vállalata a kötőhegesztés, a kopás és korrózió elleni védelem, valamint keményforrasztás terén felmerülő napi kihívásokra adott megoldásoknak. Ügyfeleink közelségét 25 országban több mint 40 leányvállalatunk és 2200 alkalmazottunk, valamint világszerte több mint 1000 viszonteladó partnerünk garantálja.

Weldcom Kft.

Weldcom Kft.

Üdvözöljük megújult honlapunkon. Igyekezetünk szerint csoportokba szedtük a különböző hegesztéstechnikai termékcsoportokat, ill. állandó akciókkal próbáljuk megkönnyíteni a választást, legyen szó akár hegesztőgépekről,akár hegesztőanyagokról, akár hegesztési segéd,-és kellékanyagokról. Célunk partnereink korrekt kiszolgálása, ezért folyamatosan bővítjük a felkerülő termékek körét, ennek ellenére lehetséges,hogy nem talál az Ön igényeinek,adott hegesztési feladatainak megfelelő terméket. Ebben az esetben keressen minket elérhetőségeinken.

Tuti menü