Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hegesztéstechnika vidék képes leírás: Karcagi - Weldtech [2. oldal]
részletek »

Hegesztéstechnika vidék: Karcagi - Weldtech [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hegesztes.tlap.hu » Hegesztéstechnika vidék
Keresés
Találatok száma - 31 db
Karcagi Vertikál Kft.

Karcagi Vertikál Kft.

1996 -ban alakultunk magánszemélyek társaságaként, hegesztéstechnikai termékek forgalmazására. Múltunk a hegesztőgépgyártáshoz kapcsolódik. Fejlődésünk dinamikus, fokozatosan bővülő profillal alkalmazkodunk a vállalkozói piac igényeihez.

Laser Tech Kft.

Laser Tech Kft.

Cégünk, a Laser Tech Kft Győri telephelyén lézerhegesztéssel foglalkozik. Hegesztő szakemberünk többéves tapasztalatával, az Alphalaserlézerhegesztő berendezéssel nyújtható tökéletes minőséggel, a lehető legrövidebb határidővel állunk Tisztelt ügyfeleink rendelkezésére.

Mentor 2001 Bt.

Mentor 2001 Bt.

Az 1992-ben alakult társaság elsősorban hegesztőberendezések forgalmazásával és javításával, hidraulikatömlő gyártásával, magasnyomású mosók értékesítésével, illetve szervizelésével, valamint kéziszerszámok árusításával foglalkozik Zalaegerszegen. A cég által kínált termékek a legmagasabb színvonalon, kiváló minőségben készülnek.

Polyweld Kft.

Polyweld Kft.

A Polyweld Kft. 1999-ben alakult. Fő tevékenységi területünk hegesztő- és vágóberendezések forgalmazása. Komplex megoldást nyújtunk az ipar különböző szegmenseiben tevékenykedő gyártók számára hegesztési és vágási feladatainak megoldásához. Németország legnagyobb hegesztőgépgyártójának az Ewm Hightech Welding magyarországi képviselőjeként mindig az adott hegesztési feladatra leginkább megfelelő gépet tudjuk biztosítani.

PZS

PZS

A P.Z.S. Vállalkozás 1992-ben lett bejegyeztetve egyéni vállalkozásként. Kezdetben, görgős, és egyéb láncok, mezőgazdasági láncok, és hegesztéstechnika alkották a fő profilt. Vállalkozásunk minden évben jellentősen fejlődött, és más termékek is bekerültek vállalkozásunk profiljába. 2005 júniusa óta foglalkozunk a Sip-Sempeter szlovén mezőgazdasági gépgyár termékeinek forgalmazásával. Ma már ezen termékek forgalmazását tekintjük elsődleges tevékenységünknek. - dobos, és tárcsás fűkaszák - rendterítők, rendképzők - rendfelszedőkocsik - szervestrágya szórók - csőtörő-fosztó berendezések - siló adapterek

Hirdetés
Skiz Kft.

Skiz Kft.

A Skiz Kft-t 1992-ben alakítottuk családi vállalkozásként elsősorban Linde műszaki gázok forgalmazására. Az első évben egy telephellyel rendelkeztünk Szolnokon. Az 1993-as évben megnyitottuk hatvani telephelyünket is. Tevékenységünk bővítéseként az 1996-os évtől megkezdtük a hegesztéstechnikai eszközök és berendezések forgalmazását is, melyhez partnerként az Esab Kft.-vel, mint a hazai vezető hegesztőanyag gyártójával alakítottunk ki szoros kapcsolatot. Ezt a kapcsolat a mai napig is tart.

Smarty Bt.

Smarty Bt.

A Smarty Bt. 1995-ben alakult, a Koike lángvágás-technikai vállalat magyarországi képviseletére. Az eltelt évek során csaphegesztő gépek, nemesacél varrattisztító berendezések, hegesztőfüggönyök, járműipari javító berendezések és egyéb vágás- és hegesztéstechnikai berendezések, alap- és segédanyagok forgalmazásával egészült ki kínálatunk. Az iparban töltött időnek, a szerzett tapasztalatoknak, a hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerünknek köszönhetően, a magyar piacon kedvező árfekvéssel tudjuk kínálni termékeinket.

Synergic Hegesztéstechnika Kft.

Synergic Hegesztéstechnika Kft.

A Synergic Hegesztéstechnika Kft. 100%-os magyar tulajdonban álló családi vállalkozás. Kecskeméti székhelyű cégünk jogelődje révén közel 20 éve működik, 2013 májusától már 9 jól képzett szakemberrel állunk ügyfeleink szolgálatára. 2005.07.20. -tól, Msz EN Iso 9001: 2009 minőségirányítási rendszert vezettünk be. Cégünk profilja elsősorban hegesztő- és plazmavágó berendezések, valamint segédanyagok, autogéntechnikai eszközök...stb. forgalmazása, valamint hegesztőgép szervízszolgáltatással és időszakos karbantartási munkálatok elvégzésével várjuk kedves partnereinket.

Tridragon Kft

Tridragon Kft

Célunk: hogy ügyfeleinknek minél szélesebb választékban tudjunk jó minőségi termékeket kínálni, akár raktárról azonnal versenyképes áron a hegesztéstechnika, a fém megmunkálás, felület kezelés és a munkavédelem, anyagmozgatás minden területén. Szolgáltatásaink: műszaki tanácsadás a hegesztés, forrasztás, fémmegmunkálás, felületkezelés, raktározás és anyagmozgatás, minőségügyi-, gazdasági,- marketing tanácsadás. Pályázatíró, finanszírozó, kivitelező partnerek térítés mentes ajánlása referenciákkal.

Hirdetés
TrustTronics Kft.

TrustTronics Kft.

Cégünk a hegesztéstechnika és az elektronika területén komoly szaktudással és évtizedes tapasztalattal felvértezett kollegák közreműködésével kelt életre azon céllal, hogy elektronikai berendezések tervezésével, fejlesztésével olyan termékeket állítsanak elő, melyek méltán megállják helyüket minden szakmai követelménnyel szemben.

Uni-Weld Bt.

Uni-Weld Bt.

Az Uni-Weld 2001 évben alakult családi vállalkozás, mely együtt jeleníti meg a kereskedelmi tevékenységet a szakmai munkával. A velünk kapcsolatba kerülő partnerek így helyben hozzájutnak, mind a szakmai információhoz, mind a szükséges anyagokhoz, technológiákhoz. Magasszintű szakismeretünk , tapasztalatunk, és a gyártók által rendelkezésre álló információk segítenek partnereinknek, a legmegfelelőbb anyagok, eszközök kiválasztásában.

Veszheg Kft.

Veszheg Kft.

A Veszheg Kft-t 1994-ben alapítottuk. Fő profilunk a hegesztéstechnikai alapanyagok és berendezések forgalmazása. Továbbá nálunk egy helyen megvásárolhatja a hegesztési munkálatokhoz szükséges munkavédelmi felszereléseket is.

Weldmatic Kft.

Weldmatic Kft.

A Weldmatic Ipari és Kereskedelmi Kft. 1994-ben alakult. A kezdetben az amerikai Miller Electric professzionális ipari hegesztő berendezéseinek forgalmazásával foglalkozó cég, fokozatosan fordult az automatizálás felé. Hegesztési technológiák kiegészítő segédberendezéseinek és komplett automatizált rendszerek gyártásával a tevékenységünk súlypontja a kereskedelemről a saját gyártás felé tolódott. Folyamatos fejlesztés során alakultak ki olyan bevált gyártmányok, mint a cső és tartálygyártásban használt hosszvarrat hegesztőgépek, vagy a nagy terhelhetőségű hegesztési forgató és pozicionáló berendezések.

Weldtech Kft.

Weldtech Kft.

A Weldtech Kft. 1999-ben alakult, tevékenysége speciális hegesztésből és fémszórásból állt. Azóta bevezettük a kerámia- és műanyagszórást, a kopásálló alkatrészek gyártását. 2006-ban kibővítettünk gépparkunkat egy furatjavító berendezéssel, amivel főleg a helyszínen újítunk fel kopott furatokat, csapágyhelyeket, perselyeket.

Tuti menü