Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hegesztéstechnika vidék képes leírás: Skiz - Weldtech [2. oldal]
részletek »

Hegesztéstechnika vidék: Skiz - Weldtech [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hegesztes.tlap.hu » Hegesztéstechnika vidék
Keresés
Találatok száma - 25 db
Skiz Kft.

Skiz Kft.

A Skiz Kft-t 1992-ben alakítottuk családi vállalkozásként elsősorban Linde műszaki gázok forgalmazására. Az első évben egy telephellyel rendelkeztünk Szolnokon. Az 1993-as évben megnyitottuk hatvani telephelyünket is. Tevékenységünk bővítéseként az 1996-os évtől megkezdtük a hegesztéstechnikai eszközök és berendezések forgalmazását is, melyhez partnerként az Esab Kft.-vel, mint a hazai vezető hegesztőanyag gyártójával alakítottunk ki szoros kapcsolatot. Ezt a kapcsolat a mai napig is tart.

Smarty Bt.

Smarty Bt.

A Smarty Bt. 1995-ben alakult, a Koike lángvágás-technikai vállalat magyarországi képviseletére. Az eltelt évek során csaphegesztő gépek, nemesacél varrattisztító berendezések, hegesztőfüggönyök, járműipari javító berendezések és egyéb vágás- és hegesztéstechnikai berendezések, alap- és segédanyagok forgalmazásával egészült ki kínálatunk. Az iparban töltött időnek, a szerzett tapasztalatoknak, a hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerünknek köszönhetően, a magyar piacon kedvező árfekvéssel tudjuk kínálni termékeinket.

Synergic Hegesztéstechnika Kft.

Synergic Hegesztéstechnika Kft.

A Synergic Hegesztéstechnika Kft. 100%-os magyar tulajdonban álló családi vállalkozás. Kecskeméti székhelyű cégünk jogelődje révén közel 20 éve működik, 2013 májusától már 9 jól képzett szakemberrel állunk ügyfeleink szolgálatára. 2005.07.20. -tól, Msz EN Iso 9001: 2009 minőségirányítási rendszert vezettünk be. Cégünk profilja elsősorban hegesztő- és plazmavágó berendezések, valamint segédanyagok, autogéntechnikai eszközök...stb. forgalmazása, valamint hegesztőgép szervízszolgáltatással és időszakos karbantartási munkálatok elvégzésével várjuk kedves partnereinket.

TrustTronics Kft.

TrustTronics Kft.

Cégünk a hegesztéstechnika és az elektronika területén komoly szaktudással és évtizedes tapasztalattal felvértezett kollegák közreműködésével kelt életre azon céllal, hogy elektronikai berendezések tervezésével, fejlesztésével olyan termékeket állítsanak elő, melyek méltán megállják helyüket minden szakmai követelménnyel szemben.

Uni-Weld Bt.

Uni-Weld Bt.

Az Uni-Weld 2001 évben alakult családi vállalkozás, mely együtt jeleníti meg a kereskedelmi tevékenységet a szakmai munkával. A velünk kapcsolatba kerülő partnerek így helyben hozzájutnak, mind a szakmai információhoz, mind a szükséges anyagokhoz, technológiákhoz. Magasszintű szakismeretünk , tapasztalatunk, és a gyártók által rendelkezésre álló információk segítenek partnereinknek, a legmegfelelőbb anyagok, eszközök kiválasztásában.

Hirdetés
Veszheg Kft.

Veszheg Kft.

A Veszheg Kft-t 1994-ben alapítottuk. Fő profilunk a hegesztéstechnikai alapanyagok és berendezések forgalmazása. Továbbá nálunk egy helyen megvásárolhatja a hegesztési munkálatokhoz szükséges munkavédelmi felszereléseket is.

Weldmatic Kft.

Weldmatic Kft.

A Weldmatic Ipari és Kereskedelmi Kft. 1994-ben alakult. A kezdetben az amerikai Miller Electric professzionális ipari hegesztő berendezéseinek forgalmazásával foglalkozó cég, fokozatosan fordult az automatizálás felé. Hegesztési technológiák kiegészítő segédberendezéseinek és komplett automatizált rendszerek gyártásával a tevékenységünk súlypontja a kereskedelemről a saját gyártás felé tolódott. Folyamatos fejlesztés során alakultak ki olyan bevált gyártmányok, mint a cső és tartálygyártásban használt hosszvarrat hegesztőgépek, vagy a nagy terhelhetőségű hegesztési forgató és pozicionáló berendezések.

Weldtech Kft.

Weldtech Kft.

A Weldtech Kft. 1999-ben alakult, tevékenysége speciális hegesztésből és fémszórásból állt. Azóta bevezettük a kerámia- és műanyagszórást, a kopásálló alkatrészek gyártását. 2006-ban kibővítettünk gépparkunkat egy furatjavító berendezéssel, amivel főleg a helyszínen újítunk fel kopott furatokat, csapágyhelyeket, perselyeket.

Tuti menü