Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hegesztéstechnika vidék képes leírás - Hegesztés.tlap.hu
részletek »

Hegesztéstechnika vidék - Hegesztés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hegesztes.tlap.hu » Hegesztéstechnika vidék
Keresés
Találatok száma - 31 db
Ádám és Ádám Kft - Nyíregyháza

Ádám és Ádám Kft - Nyíregyháza

Hegesztőgépek, hegesztőanyagok, hegesztőpajzsok, kiegészítők és alkatrészek forgalmazása. Hibás berendezések szervizelése. Fronius, Solter, Parweld, BLM, Kasamas, Speedglas, Optrel, Otos márkájú termékek képviselete és forgalmazása cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. termékeink nagy részét megvásárolhatják webáruházunkban is, melyet elérhetnek weblapunkról, de közvetlenül is a shop.adam-adam.hu címen. Cégünk 1989-től folyamatosan működik ugyanazon a telephelyen régi és új vásárlóink nagy megelégedésére.

Crown International Kft.

Crown International Kft.

A Crown International Kft. 1997 óta a német Carl Cloos Schweisstechnik GmbH kizárólagos magyarországi képviselete. Emellett a Jäckle cég plazmavágó és a Kemper cég hegesztési füstelszívó berendezéseinek képviseletét is ellátjuk Magyarországon.

Denver Kft.

Denver Kft.

Cégünket 1991-ben alapítottuk. Az eltelt évek sok változást hoztak, amíg - számos piaci szegmensbe tett kitérő után - kialakult fő profilunk, a gépkereskedelem. Fontosnak tarjuk, hogy munkánk során partnereink számára teljes körű segítséget nyújtsunk az adott műszaki feladat megvalósítására a legmegfelelőbb gépek kiválasztása mellett a források felkutatására is.

Elektróda Group Kft.

Elektróda Group Kft.

Cégünk hegesztéstechnikai termékek forgalmazásával foglalkozik. Boltunkban és webáruházunkban egyaránt széles körben kínálunk hegesztőgépeket és hozzá való különböző alkatrészeket. Co hegesztőpisztolyok, alkatrészek Alfaweld mma, MIG-MAG, AWI invertereshegesztőgépek, Weld impex MIG-MAG hegesztőgép Mastroweld inverteres hegesztőgépek BLM hegesztőgépek Ipari gáztöltetek Hegesztőkabát, munkabakkancsok Vállalatunk a hegesztéstechnikai termékek forgalmazása mellet, forgácsolástechnikai termékeket is árusít.

Ergus

Ergus

A cég kezdetben egy nagy német vállalat kizárólagos beszállítójaként számos modellt fejlesztett ki. Ezzel együtt a Tec. LA. óriási figyelmet fordított saját gépeinek gyártására, amelyet belföldi és nemzetközi vásárlók részészére fejlesztett ki. A Tec. La. jelenlegi megrendelői közé tartoznak az egyedi igényeket kielégítő inverteres hegesz-tőgépeket gyártó cégek.

EU-ARK Mérnökség

EU-ARK Mérnökség

Az EU-ARK Mérnökség Kft. 1995. -ben kezdte meg szakmai tevékenységét. Munkatársai több éves olajipari beruházási és karbantartási gyakorlattal is rendelkeznek. Vezető szakemberei 1998 évtől folyamatosan részt vesznek kazánok, nyomástartó edények, tárolótartályok, vizsgálati és javítási feladatok végzésében. Az EU-ARK Mérnökség Kft. a saját szervezetébe integrálva, a fent felsorolt szakmai területeken korábban más szervezetekben dolgozó munkatársakat és szakmai tapasztalataikat, az eddig szerzett tapasztalatokkal és referenciákkal szeretnénk kamatoztatni tudásunkat.

H + K Kft.

H + K Kft.

A H + K Kft.-t 1990-ben három magánszemély alapította. A Cég kizárólag magyar tulajdonban van. Az alapítók célja a rendszerváltás első évében az volt, hogy egy olyan dinamikus, rugalmas céget hozzanak létre, amely tevékenységét főleg a javítás-karbantartás területén folytatja, ezen belül is elsősorban a különleges javító-karbantartó hegesztési és fémszórási technológiák széleskörű hazai elterjesztése területén.

Hanyecz és Társai Kft.

Hanyecz és Társai Kft.

A Hanyecz és Társai Kft. fő profilja hegesztéstechnikai termékek forgalmazása és szervize. Hegesztőgépek és tartozékok széles választékát kínáljuk, valamint villanymotorok és ipari gázok értékesítésével foglalkozunk. Hegesztőgépek és villanymotorok telephelyünkön történő szervizét vállaljuk rövid határidőn belül. A cég sikeres családi vállalat, mely az 1992-ben indult Hanyecz András egyéni vállalkozásból fejlődte ki magát Kft-vé 2006 májusában.

Heg-Technik Kft.

Heg-Technik Kft.

A hegesztéstechnikai kereskedelmi és szolgáltató tevékenység, mint magánvállalkozás 1991-ben kezdődött, majd 1996-ban gazdasági társasággá alakult át. A Heg-Technik Kft. saját beruházásai és raktárkészlete állandó növe lésével korszerű kiszolgálást tud biztosítani, vevői és ügyfelei részére.

Hirdetés
HegesztésCenter

HegesztésCenter

Hegesztéshez és munkavédelemhez nálunk megtalál mindent egy helyen! Legyen az hegesztő készülék, plazmavágás, hegesztőpisztoly, - és alkatrészek, lángvágó szekátor, varrattisztítás, hegesztőfüggöny, munkavédelmi eszközök és segédanyagok. - Akciók - Folyamatosan kedvező árak - Rugalmas kiszállítás országosan - Hegesztőgépek részletre történő fizetésre is - CO; TIG; MMA; Plazmavágó gépek bérlése - Hegesztőgép,- pisztoly gyártás Co,- Awi munkakábel, reduktor, inverteres hegesztőgépek javítása rövid határidővel !

Hegesztéstechnika Dunaharaszti

Hegesztéstechnika Dunaharaszti

Cégünk hegesztéstechnikai eszközök, kellékek, illetve munkavédelmi termékek forgalmazásával foglalkozik. Üzletünk 2330 Dunaharaszti, Némedi út 65. szám alatt található, a Rita üzletközpontban a Witzing tüzép mellett. Foglalkozunk az alábbi termékek értékesítésével: -Hegesztőgépek -Heges ztőhuzalok -Egyéb kopó-fogyó alkatrészek -Hegesztéstechnikai kemikáliák -Hegesztőpajzsok -Plazmavág ás és alkatrészei -Lánghegesztés és vágás -Egyéb munkavédelem Forgalmazott márkák: ESAB, Smartech, Böhler, Binzel, Iweld, Alfaweld, Portwest, Coverguard, 3M.

Hegesztő állások Németországban

Hegesztő állások Németországban

Állások Németország, Svájc, Ausztria és Belgium városaiban. Számos pozíció közül választhatja ki a szaktudásának megfelelőt, amelyek egy része nyelvtudást sem igényel. Főként elektrotechnikus, villanyszerelő, karosszérialakatos és hegesztő állások érhetőek el nálunk, de érdemes figyelni weboldalunkat, hiszen az ajánlatok folyamatosan frissülnek. Várjuk munkáltatók megkeresését, akiknek munkaerő-közvetítésben és -kölcsönzésben, illetve a HR feladatok kiszervezésében is segítséget tudunk nyújtani. Kérdés esetén hívjon bátran

HEINBO Hegesztéstechnikai Kft.

HEINBO Hegesztéstechnikai Kft.

Üzletünk Szolnok város felől megközelítve, a Thököly úton (Thököly út 83.), a hídról leérve a harmadik udvar jobbra (Hídról érkezve jobbra 1.,Tigáz, majd 2.,Bútorbolt udvar 3.,HEINBO Hegesztéstechnika). Ez a közismert olcsó benzinkút Tiszamenti Vízművek udvara. Itt található még az Benke autószerviz és itt volt régen a Autóüveg javító, fóliázó műhely is. Ha Újszász, Zagyvarékas, vagy Nagysándor József út felől érkezne, a Reintex Kft. utáni udvar bal oldalon. Boltunk homlokzata messziről is jól látható HEINBO kék színben szikrázik HEINBO Hegesztéstechnika felirattal. Telefon: 70 / 363 - 18 -99 GPS: 47° 11' 22.697 20° 10' 39.841

Hód-Welding Kft.

Hód-Welding Kft.

A vállalkozás fő profilja az Mastroweld, GYS, Awelco és Sincosald márkájú hegesztőberendezések, plazmavágók, akkumulátortöltők és indítók nagykereskedelmi értékesítése és szervizelése. Kínálatunkban ipari felhasználók és otthon barkácsolók egyaránt megtalálják az igényeiknek leginkább megfelelő berendezést.

Itm International Kft.

Itm International Kft.

Az ITM International Kft. azzal a céllal alakult hogy a fémszerkezetek, csővezeték építés és csőhegesztés területén kiváló minőségű berendezéseket kínáljon eladásra és bérlésre partnereinek. Önnél a feladat, nálunk a megoldás, ez cégünk szlogenje. Tevékenységi körünkbe tartozik csővezeték építéshez, csövek hegesztéséhez kapcsolódó berendezések bérlése és eladása, hegesztési tanácsadás, a hegesztési feladatokat könnyítő szerszámok, tartozékok és hegesztőhuzalok forgalmazása.

Ívpont 2002 Kft.

Ívpont 2002 Kft.

Cégünk 2002 óta működik és dinamikussan fejlődik. Szakmailag kíválóan felkészült kollégákkal, nagy választékkal, gyors udvarias kiszolgálással állunk az Önök rendelkezésére. Folyamatos akciókkal és kedvező árakkal szeretnénk elősegíteni mindennapi munkájukat. Kiemelnénk a hegesztőgép szervizünket amely gyors és szakszerű javítást kínál.

Karcagi Vertikál Kft.

Karcagi Vertikál Kft.

1996 -ban alakultunk magánszemélyek társaságaként, hegesztéstechnikai termékek forgalmazására. Múltunk a hegesztőgépgyártáshoz kapcsolódik. Fejlődésünk dinamikus, fokozatosan bővülő profillal alkalmazkodunk a vállalkozói piac igényeihez.

Tuti menü