Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hegesztéstechnika Budapest képes leírás - Hegesztés.tlap.hu
részletek »

Hegesztéstechnika Budapest - Hegesztés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hegesztes.tlap.hu » Hegesztéstechnika Budapest
Keresés
Találatok száma - 11 db
Auria M Kft.

Auria M Kft.

Cégünk 2004. évben szerződést kötött a Bonal Technologies Inc. Detroit (amerikai) céggel fémek, hegesztett fémszerkezetek, fémöntő szerszámok, műanyag fröccsöntő szerszámok és szerszám elemek Meta-Lax, vibrációs feszültség-mentesítését végző berendezés és a cég által szabadalmaztatott Meta-Lax technológia Kelet,- és Közép európai forgalmazására és az amerikai cég európai képviseletére.

Centrotool Kft.

Centrotool Kft.

A Centrotool Szerszám-nagykereskedelmi Kft. 1996-ban alakult, a már 5 éve működő hasonló nevű betéti társaság utódjaként, budapesti székhellyel. A vállalkozás fő tevékenységi köre szerszám nagykereskedelem. A cég fejlődésének legfontosabb állomásai: 1997. és 1999. közötti időszak elsősorban a vevőkör országosra való kibővítésének és az értékesítési-, szállítási lánc kiépítésének jegyében telt. 2000-2001-ben egy stabil viszonteladói hálózat épült ki. 2002-ben a cég vezetése kialakította és bevezette az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert. 2004-re elérte a cég a vevői megrendelésektől számított 24 órán belüli házhozszállítást.

Elektróda Kft.

Elektróda Kft.

1987-ben alakultunk, magánszemélyek társaságaként. Fennállásunk alatt elértük, hogy cégünk országszerte ismert, és megbecsült lett. Fejlődésünk dinamikus, bővülő profilunk és üzletpolitikánk rugalmasan alkalmazkodik a változó piaci igényekhez. Termékskálánk a hegesztéstechnika teljes területét fogja át. Viszonteladói hálózatunk révén szinte valamennyi megyében képviselve vagyunk.

Fgf Bt.

Fgf Bt.

Az Fgf Kereskedelmi és Képviseleti Bt. 1992-óta a Georg Fischer +Gf+ konszern csővezetékrendszerek Részvénytársaságának, Közműrendszerek, Ipari csőrendszerek, Csőszerelés-technika, és DEKA csőrendszerek üzletágainak műszaki kereskedelmi képviselete Magyarországon.

GORDIUSZ ALFA

GORDIUSZ ALFA

Egy kézben a technológia megtervezése, gépek beüzemelése és karbantartása, a vállalkozásfejlesztés, valamint a finanszírozási folyamat megtervezése, menedzselése. Cégünk kizárólag kiváló minőségű termékeket forgalmaz, legyen szó csőhajlítóról, esztergagépről, lézervágóról, plazmavágóról, szikraforgácsolóról vagy akár egy portálmarógépről. Megrendelésén magasan képzett gyártástechnológusok, szervizmérnökök, pénzügyi szakemberek dolgoznak, hogy beruházása sikeresen megvalósuljon. Ügyfélszolgálatunkon bármikor felteheti kérdéseit, szakembereink készséggel válaszolnak! Hívjon bátran!

Hegesztőasztalok

Hegesztőasztalok

A weboldal Demmeler 3D hegesztőasztalokat értékesít. A 3D hegesztő asztalok feltalálása óta a Demmeler, mint márkanév fogalommá vált. A közel ötven év gyártásban szerzett tapasztalata, óriási gyártó kapacitása és raktárkészlete mellett a termékek minősége is első osztályú. A cég felhasználói oldalról közelíti meg termékeit, hogy ergonómikus és minden igényt kielégítő, bármilyen feladatra megfelelő asztalokat, forgatókat és szerszámkészleteket forgalmazzon. A weboldalon található egy tervező program, amivel egyedi szerszám-, és kiegészítő készletet válogathat össze az oldalra látogató.

Hegpont Kft.

Hegpont Kft.

A Hegpont Kft. jelentős szerepre törekszik a magyarországi hegesztéstechnika, elsősorban speciális területein, valamint rész kíván venni új technológiák bevezetésében, elterjesztésében.

Mastroweld Kft. - Hegesztéstechnika

Mastroweld Kft. - Hegesztéstechnika

A Mastroweld Kft. webáruházában a hegesztéstechnikai eszközök, felszerelések és kiegészítők széles választéka megtalálható. Részletes termékkínálatunkat honlapunkon megtekintheti, ahol könnyedén le is adhatja megrendelését. Kínálatunkban többek között a Mastroweld gyártó termékei találhatók meg, melyek bizonyítottan jó minőségűek és megbízhatóak. Üzletünk Hódmezővásárhelyen található, ahol személyesen is állunk az Önök szolgálatára, keressen fel minket a honlapon is feltüntetett elérhetőségeinken. A további információkért és részletekért látogasson el internetes oldalunkra. Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.

Rehm

Rehm

Küldetésünk az, hogy korszerű termékek és technológiák felhasználásával magas minőségi és technikai színvonalú megoldásokat kínáljunk partnereink számára feladataik teljesítéséhez, minőségi szolgáltatásainkkal pedig stabil hátteret biztosítsunk tevékenységükhöz. Ezzel növelni kívánjuk munkájuk termelékenységét és megbízhatóságát, ami a versenyképességük javulását, piaci pozíciójuk erősödését eredményezi.

Hirdetés
Trumpf Magyarország

Trumpf Magyarország

Lasersystems Kft. Magyarországon az egyetlen olyan lézercég, amely a Teljes szervizvertikumot lefedi, és igény esetén akár rövid határidejű termelésbe visszaállítási garanciát is vállal. Magyarországon egyedülálló módon létrehoztuk az első olyan lézerlaboratóriumot, ahol ügyfeleink testközelben érezhetik a XXI. század legmodernebb ipari eszközeit.

Ultima Kft.

Ultima Kft.

Az Ultima Kft.-t 1993-ban alapította 4 magánszemély. Cégünk jelenleg is 100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozásként működik, és a Welco Spol. sr.o. kizárólagos magyarországi képviseletét látja el.

Tuti menü