Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hegesztés oktatás, tanfolyamok képes leírás - Hegesztés.tlap.hu
részletek »

Hegesztés oktatás, tanfolyamok - Hegesztés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hegesztes.tlap.hu » Hegesztés oktatás, tanfolyamok
Keresés
Találatok száma - 9 db
Adu

Adu

A több mint tizenöt éve alapított intézményünk a Lifelong Learning, az egész életen át tartó tanulás gondolat szellemében minden korosztálynak kínál a munkaerőpiacon értékes képzési lehetőséget.

Anyagtudmány

Anyagtudmány

Tanszékünk 1889-ben történt alapítása óta műveli az anyagtudományt és anyagtechnológiát. Az anyagok és technológiák bővülése miatt tevékenységünk mára a fémes és kerámia anyagokra specializálódott.

Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (Bme) küldetése, hogy meghatározó módon és mértékben járuljon hozzá az ország gazdasági fejlődéséhez elengedhetetlen kutatás, fejlesztés és innováció hosszú távú eredményességéhez a műszaki, továbbá a természet-, gazdaság- és társadalomtudományok egyes területein nyújtott magas színvonalú képzései és tudományos kutatómunkája révén.

Dunaújvárosi Főiskola

Dunaújvárosi Főiskola

2000-ben, amikor önálló felsőoktatási intézménnyé válhattunk, határozott elképzelésünk volt arról, hogy miként váljunk Dunaújváros és a régió szellemi innovációs központjává. Képzési és kutatási területeink bővítését e cél szolgálatába állítottuk, hogy létrehozzunk egy korszerű intézményt, a Közép-európai Innovációs és Technológiai Campust.

Hegesztő OKJ tanfolyamok

Hegesztő OKJ tanfolyamok

Gyakorlatorientált hegesztő tanfolyamot keresel? Hétvégi OKJ-s hegesztő tanfolyamaink 9 nagyvárosban indulnak. Sajátítsd el a szakmát sokéves tapasztalattal rendelkező oktatóktól. Hegesztőként biztos el tudsz helyezkedni, hiszen Magyarországon és külföldön is nagy szükség van a szakképzett hegesztőkre. A nálunk végzett tanulóknak az elhelyezkedésben is segítünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati oktatásra, így a hegesztő tanfolyamon a későbbi munkád során is hasznos ismereteket szerezhetsz. Ne maradj le erről a lehetőségről, kattints a linkre a részletekért!

Mátrai Kft.

Mátrai Kft.

A szerelési munkák fokozott minőségi követelményei szükségessé teszik a beruházók által is előírt követelmények szerinti hegesztőképzést. Társaságunk, a Mátrai Hegesztéstechnikai KFt. mottója: 'tapasztalatok a minőségben - minőség a hegesztésben'

Uni-Miskolc

Uni-Miskolc

A világhálón barangolva időutazásban is része lehet a kalandozónak. Az utazó sokszor a múltat vizsgálja, hogy a jövő láthatóbb legyen. Tekintsünk először pár gondolat erejéig a múltba! A Miskolci Egyetem története több mint 275 évre tekint vissza. A világ első műszaki felsőoktatási intézménye, a Selmecbányai Bányászati Akadémia különleges tudást és értéket képviselt. Öröksége, ereklyéi a mai napig áthatják egyetemünk életét. Meggyőződésem, hogy ebben a fejlődésben a kiszámíthatóság és a stabilitás a legfontosabb szempont, az örökös megújulás képességének alapját hagyományaink, nagy formátumú oktatóink, vezető elődeink munkássága adja.

Vörsas Kft.

Vörsas Kft.

A jelenlegi társasági forma 1990-ben jött létre. Foglalkoztatottak száma 25 fő, ebből 6 fő tulajdonos, egységében 100% magyar tulajdon. 1987-ig meghatározó szerepet töltött be a magyarországi játékgyártásban, 6 éven át első négy között volt jegyezve azzal az előnnyel, hogy termékeinek 52 cikkéből 80% mágneses játékot gyártott saját mágnes gyártó technológiai és szerszámgyártási háttérrel.

Weldcontrol Bt.

Weldcontrol Bt.

A Weldcontrol Bt. nagy gyakorlati tapasztalatot szerzett szakemberekkel, saját tulajdonú felszerelésekkel, jól kialakított telephelyen, a szükséges engedélyekkel rendelkezve működik.

Tuti menü